Târg internațional de universităţi RIUF, la Timişoara

492

Centrul Regional de Afaceri (CRAFT) va fi gazda celui mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei RIUF – Romanian International University Fair, ce va avea deschiderea în 10 octombrie a.c.

Târgul propune vizitatorilor, în acest an, peste 5.000 de programe de studiu la nivel licență, masterat, MBA și doctorat de la cele mai bune universități din România și din străinătate.

Cele mai căutate universități din Germania, prezente în luna octombrie la RIUF Timișoara

În această toamnă, în cadrul târgului vor fi prezente peste 65 de universități din 9 țări, precum Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Elveția sau Germania, oferind celor prezenți informații despre peste 5.000 de programe de studiu din peste 15 domenii de activitate printre care business și economie, medicină, inginerie, PR și marketing, arte și design.

Vizitatorii vor putea interacționa cu reprezentanții celor mai importante universități din Germania, printre care se numără și Hochschule Reutlingen, Bauhaus – Universität Weimarsau TU9 German Institutes of Technology, și vor putea afla informații complete despre programele de studiu preferate.

Prin înscrierea la eveniment, fiecare participant are acces la târg pe întreaga durată a evenimentului, beneficiind totodată și de o ofertă de studii personalizată în funcție de domeniile de interes.

Educația, explicată la conferința RIUF You Forum

Conferința RIUF You Forum este un eveniment unic în România, care pune accent pe dezvoltarea personală și profesională, pe oportunitățile în carieră, precum și pe mecanismele prin care elevii și studenții își pot forma o rețea socială puternică.

Prima ediție RIUF You Forum Timișoara are loc în această toamnă și propune tinerilor ateliere practice, sesiuni de discuții și prezentări ale universităților din România și din străinătate, prezente la târg. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu peste 25 de invitați din diferite domenii de activitate, printre care și Oltea Zambori (PR Beta) , Andreea Iager Tako (Ambasada), Florin Vilcea (Incuboxx), Yolanda Florescu (FITT Timișoara). Ediția de toamnă RIUF mai are loc și la București pe 7-8 octombrie la Sala Palatului și la Iași, pe 12 octombrie, la Palas Congress Hall.

LĂSAȚI UN MESAJ