Scenariu identic în eșalonul secund pentru echipele timișorene

116

Rezultatul de 1-2 este elementul comun pentru grupările timișorene din Liga a II-a în acest week-end. Ripensia și ASU Politehnica au cedat în vecinătatea capitalei cu același scor.

Borna cu numărul 9 a Ligii a II-a la fotbal a avut un scenariu identic pentru Ripensia și ASU Politehnica: deplasare în Ilfov și înfrângere cu 1-2. În cazul Ripensiei a fost vorba de o înfrângere destul de clară la Clinceni, în timp ce Poli a pierdut la ultima fază în fața Afumațiului.

Poli s-a predat în prelungiri la CS Afumați, învinsă de golul marcat de Zaharia în al doilea minut suplimentar. Gazdele au deschis scorul prin Dedu, în minutul 28, iar alb-violeții egalaseră înaintea pauzei prin Predescu. ”Băieții în ghete” coboară pe poziția a 10-a cu cele 13 puncte agonisite până acum și așteaptă peste o săptămână reîntâlnirea cu Dan Alexa, antrenorul viceliderului Dunărea Călărași.

ASU Poli: Bozoancă – Bilia, Mera, Topic, Taub – Krausz, Poparadu, A. Ignea – Sorescu, Bădăuţă, Ţugui.

Ripensia a cedat cu același scor, 1-2 în fața formației Academica Clinceni. Mihalcea (35) și Gliga (53) au marcat pentru ilfoveni, în timp ce timișorenii au avut doar forța să egaleze o singură dată, în minutul 49 grație reușitei căpitanului Popa. Ripi rămâne cocoțată pe locul 3 cu 17 puncte și revine în Ciarda Roșie pentru jocul de peste șapte zile cu CS Mioveni.

Ripensia: Munteanu – Vlădia, Hecsko, Apro, C. Toma – Ad. Popa, Stoi, Zaluschi, Ad. Ungureanu – Dumiter, Bobină.

 

LĂSAȚI UN MESAJ