Tânăr mort, după afișarea rezultatelor de la Bac

325

Un băiat de 18 ani, care abia susţinuse examenul de Bacalaureat, a fost găsit fără suflare în casă, chiar de tatăl lui. Tragedia a avut loc în județul Argeș.

Tânărul era singurul copil al familiei din comună Călineşti. Apropiaţii spun că era un băiat foarte cuminte, însă nu promovase examenul de bacalaureat, la care a picat probele de matematică şi de biologie.

Mama lui, care munceşte în Italia, l-ar fi certat la telefon şi i-a spus că va veni acasă. Nu l-a mai prins însă în viaţă. Când mai avea câteva sute de kilometri până la destinaţie a aflat că fiul ei a fost găsit fără suflare în casă. Cel care a făcut descoperirea a fost chiar tatăl victimei.

Înmărmurit, tatăl băiatului nu a mai avut puterea nici măcar să sune la 112, aşa că l-a rugat pe unchiul tânărului să ceară ajutor. Medicii au ajuns imediat la faţa locului, însă au constatat că victima murise de câteva ore. Tânărul era pasionat de sport şi mergea în fiecare zi la o sală de forţă din localitate. Rudele le-au povestit anchetatorilor că folosea des energizante şi luă proteine, ca să-şi crească masă musculară.

Ag şef princ. Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş: „Cauzele decesului urmează a fi stabilite după efectuarea necropsiei, iar toate împrejurările decesului urmează să fie cercetate de poliţişti”.

Criminaliştii au ridicat mai multe probe din camera băiatului pentru a face lumină în acest caz.

Sursa: ProTv

LĂSAȚI UN MESAJ