Tâlhărie la Lugoj! Polițiștii în alertă după ce un recidivist a atacat o femeie!

83

Polițiștii lugojeni au scotocit tot orașul în căutarea unui individ care a atacat o bătrânică pe stradă.

Femeia se deplasa pe strada Traian Grozavescu când un bărbat i-a smuls sacoșa în care se aflau mai multe obiecte personale, dar și portofelul, anunță IPJ Timiș. Bătrâna a sunat la 112 imediat după incident, astfel că mai multe echipaje s-au deplasat la locul incidentului.
După numai două ore, individul, pe numele său Arpad Markus, se afla deja în custodia polițiștilor.

”Am fost sesizați despre o femeie în vârstă de 88 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din Lugoj, un bărbat i-a smuls sacoșa. Echipajele noastre au constatat că cele sesizate se confirmă și au demarat o serie de verificări pentru identificarea și prinderea suspectului”, a declarat pentru Lugoj Info.ro, Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Timiș.

Bărbatul a fost prins în incinta unui birt de pe strada 20 Decembrie 1989 tocmai când cheltuia banii bătrânei pe alcool. Individul în vârstă de 54 de ani e o mai veche cunoștință a polițiștilor fiind eliberat din închisoare în urmă cu numai doi ani după ce a ispășit o pedeapsă de nouă ani și jumătate pentru tentativă de viol. Din fericire, bătrâna nu a fost rănită grav în timpul atacului.

Polițiștii și procurorii l-au dus pe tâlhar în fața judecătorilor unde au obținut un mandat de arestare pentru 30 de zile pentru tâlhărie.

sursa – lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ