Tabără Ultra Wellness în Thassos, cu antrenor personal

318

Noul concept de vacanță propus de Agenția de turism Ultramarin este mai mult decât un sejur la plajă. Este o vacanță pentru sănătatea corpului, a minții, a sufletului! Tabăra Ultra Wellness în Thassos îmbină beneficiile curei marine cu cea montană – printr-o combinație perfectă de aerosoli cu apă cu salinitate ridicată. După o primă ediție de succes, vă invităm în cea de a doua tabără wellness în Thassos, în perioada 4 – 13 iulie.

thassos2

Acest concept de vacanță este o inovație pe piața turismului de vară: pe întrega perioadă a sejurului în Thassos, un antrenor personal vă va sta la dispoziție cu metode și exerciții care să vă destindă trupul, să vă purifice mintea și să vă ofere o experiență unică.

thassos3

Și nu este vorba despre orice antrenor! Ștefan Cojocnean este trainer personal și multiplu campion mondial, iar soția sa, Melinda, care va fi și ea prezentă, este nutriționist, aromoterapeut și maseur. Împreună, vă propun un program care include mișcare zilnică, pe nisip și în apă, (la 8:00 și/sau 11:00) program personalizat în funcție de vârstă și nivel,streching, exerciții fizice și alergare, evaluare înainte și la final de tabără prin scanare și analiză corporală cu un dispozitiv medical performant. Se vor analiza masa corporală, rata grăsimii viscerale, procentul de hidratare din corp, masa osoasă, masa musculară totală, rata metabolică bazală și vârsta metabolică. Zilnic veți avea parte, de asemenea, de relaxare profundă ghidată verbal de Ștefan pentru eliminarea tensiunii și stresului acumulat, de masaj și auto-masaj ghidat. Melinda va fi la dispoziția dumneavoastră cu sfaturi nutriționiste și cu sugestii de mese zilnice, contribuind astfel la asimilarea de obiceiuri sănătoase. În plus, veți avea posibilitatea de a beneficia de arta culinară a unui bucătar cu experiență de 2 stele Michelin la tavernă.

thassos4

Insula de smarald a Greciei, cum mai este numită Thassos, este una dintre destinaţiile de vis pentru concediu. Aceasta pentru că e un loc unde se găseşte câte ceva pentru toate gusturile: mare şi munte în acelaşi peisaj, păduri de un verde viu ce coboară prin nisipul strălucitor până în apele albastre, plaje liniştite şi curate, înconjurate doar de taverne tradiţionale, dar şi locuri unde distracţia ţine până în zori. Tocmai de aceea, pe lângă programul oferit de antrenorii personali, aveți la dispoziție zece zile însorite pentru a vă bucura de locurile sălbatice ale insulei grecești, de plajă, înot, relaxare sau explorare.

thassos5

Iar acum este extrem de simplu săîți cumperi un loc în tabăra wellness din Thassos, stând comod acasă în fața calculatorului, pentru că este disponibil sistemul de cumpărături online: http://rezervari.ultramarintm.ro/holiday/details/tabara-thassos, totul la un Ultrapreț, așa cum v-a obișnuit Agenția de turism Ultramarin: doar 295 euro/persoană, transport și cazare nouă nopți în Thassos.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ