Sute de amenzi, după o acțiune amplă a polițiștilor locali 

36

Peste 200 de comercianți din Timișoara au fost amendați după o acțiune extrem se ampla a polițiștilor locali. Timp de două luni, agenții au verificat 465 de firme din oraș și au descoperit multe nereguli.

„Au fost verificate un număr de 465 de societăți comerciale pentru a stabili dacă dețin acord de funcționare și viză pe acordul deținut, fapte pentru care sancțiunile sunt de până la 1000 și respectiv 1500 lei. Acțiunea amplă a venit ca urmare a faptului că până la data de 28 februarie a fiecărui an societățile comerciale sunt obligate să obțină viza pentru anul în curs pe acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale de la Primăria Timișoara”, a transmis Poliția Locală.

Au fost aplicate 226 sancțiuni contravenționale pentru lipsa acordului de funcționare, neavizarea acordului de funcționare la zi, comercializarea de produse și servicii de piață altele decât cele înscrise în autorizație, neafișarea la loc vizibil a acordului de funcționare, neafișarea sau nerespectarea orarului de funcționare aprobat.

LĂSAȚI UN MESAJ