Scannerele şi containerele cumpărate de CJ Timiş, aşteptate săptămâna viitoare

30

Scannerele şi containerele cumpărate de Consiliul Judeţean Timiş pentru Poliţia de Frontieră vor ajunge săptămâna viitoare.

Întrunit astăzi în şedinţa extraordinară, Consiliul Judeţean Timiş a aprobat o rectificare de buget care permite achiziţiile echipamentelor pentru combaterea răspândirii coronavirusului.

Potrivit preşedintelui CJ Timiş, rectificarea bugetară vizează şi un drum judeţean. „Este o rectificare la un drum la care s-a terminat licitaţia. Este vorba despre drumul Crivobara – Visma şi în urma licitaţiei trebuia alocată o sumă suplimentară de 150.000 de lei care a fost luată din acelaşi capitol. A mai fost o chestiune tehnică în ceea ce priveşte scannerele pe care le achiziţionăm acum pentru Poliţia de Frontieră. Aceste scannere au fost făcute în faza iniţială cu denumirea ‘scanner’, ceea ce nu e în regulă, trebuie trecute doar caracteristicile tehnice, pentru că există posibilitatea să vină mai multe firme să oferteze la nivelul Consiliul Judeţean. Sper ca mâine să semnăm contractul şi săptămâna viitoare să recepţionăm scannerele şi primele containere”, spune Călin Dobra.

Consiliul Judeţean Timiş a alocat săptămâna trecută suma de 350.000 de lei pentru achiziţia unor containere şi a unor scannere cu ajutorul cărora să poată fi depistate persoanele care intră în ţară şi au febră.

LĂSAȚI UN MESAJ