Surpriză pentru mascații care au descins la contrabandiștii de țigări! Ce au mai descoperit la percheziții?

593

Surpriză pentru mascaţii de la DIICOT Satu Mare care au descins la mai multe adrese din Arad. Aceştia căutau contrabandişti de ţigări, dar au descoperit şi o mare cantitate de droguri în urma percheziţiilor.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţi Organizate Oradea au efectuat un număr de 31 de percheziții domiciliare pe raza județelor Bihor, Satu Mare și Arad.

„În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării 330.000 de țigarete nemarcate corespunzător, 2,7 kg de cannabis, două autoturisme cu compartimente special amenajate pentru disimularea transporturilor ilegale de ţigarete, telefoane mobile și stații de recepție emisie”, transmite DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, gruparea era bine structurată, unii dintre contrabandişti având rolul de a iniția aprovizionarea grupării cu țigări de proveniență Ucraina și Serbia. Ţigaretele erau apoi depozitate în România, pe raza județelor Bihor, Arad şi Satu Mare şi, ulterior, transportate de către alţi membri ai grupului la vânzătorii ambulanţi din pieţe şi comercializate sub atenta supraveghere a altor membri ai grupării.

Şapte persoane vor fi duse la auderi la sediul DIICOT Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ