Parlamentarii PSD de Caraș-Severin au stat ”la cutie”, dar n-au votat moțiunea

212

Aleșii din Caraș-Severin și cei din Timiș s-au pomenit, desigur, între ciocan și nicovală atunci când a venit vorba de poziționarea față de ”mazilirea” premierului ”bănățean”, Sorin Grindeanu.

Și dacă parlamentarii de Timiș au fost mai tranșanți în legătură cu poziția lor pro Grindeanu, parlamentarii PSD din Caraș-Severin s-au codit, evident, atunci când a fost vorba să aibă o abordare clară a crizei. Ei au dispărut cu totul din ochiul public, ferindu-se să dea declarații din care cineva să deducă spijinul sau lipsa acestuia pentru Sorin Grindeanu. Au cam scăldat-o, cum s-ar spune prin popor, nedorind probabil nici să se pună rău cu Liviu Dragnea și cei din jurul său, dar neputând nici să-și renege singurul premier bănățean din perioada contemporană.

Cu toate însă că nu au ieșit public, parlamentarii de Caraș-Severin nu au votat la moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu. Iar dacă au vorbit cu Dragnea, așa cum îi ”liniștea” pe ziariști liderul PSD, nu mai știm.

Iată și parlamentarii PSD care, potrivit unor surse, nu au votat moțiunea de cenzură: Luminita-Maria Jivan, deputat, Ion Mocioalcă, deputat, Ion Spânu, deputat și Ionuț Chisăliță, senator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.