Fotbaliștii echipei fanion a Timișoarei transpiră din greu pe teren, după o foarte scurtă vacanță

228

Prim-divizionara s-a reapucat de muncă. Vacanța de vară pentru ACS Poli a durat exact o săptămână. Trupa violetă s-a reunit joi dimineața cu o grămadă de fețe noi și lista rămâne deschisă…

Antrenorul Ionuț Popa a condus primul antrenament al noii stagiunii, joi dimineața, în complexul sportiv Dan Păltinișanu. Tehnicianul a avut la dispoziție 30 de nume, dintre care șapte nume noi. Și asta pentru că Poli a mai rezolvat o achiziție în ultimele 24 de ore, cea a lui Alexandru Ciucur. Acestora li se vor adăuga în zilele următoare jucătorii care au mai primit câteva zile libere: Cânu, Smaranda,Soljic, Fucek, Pedro și Munteanu.

Antrenament Poli 4

”Au fost două variante propuse conducerii vizavi de noul campionat. S-a optat pentru aducerea mai multor jucători din care să apară cinci-șase titulari. Nu s-a terminat perioada de achiziții. Urmează să mai apară doi-trei jucători”, a punctat antrenorul Ionuț Popa.

Antrenament Poli 1

La capitolul plecări sunt tot mai certe despărțirile de Popovici, Străuț, Novak și Scutaru.
Lotul lui Poli în acest moment arată astfel: Straton, Curileac, Contra – Covalschi, Poparadu, A. Ignea, Doman, Croitoru, Șeroni, Artean, Neagu, Bocșan, Drăghici, Vașvari, Al. Ciucur, Țigănașu, Mailat, Crețu, Mailat, Fridrich, Haruț, Motreanu, Livan, Oprea, Bârnoi, Velcotă, Podină, Rus. Din aceștia vor fi reținuți jucătorii ce vor face parte din cantonamentul ce începe în 25 iunie, în Poiana Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ