Surpriză pe Știința, liderul îngenuncheat de ASU

88

ASU Politehnica a furnizat surpriza rundei intermediare din Liga 2, victorie în fața liderului detașat al clasamentului. ”Băieții în ghete” le-au oferit fanilor a doua victorie pe teren propriu din acest an tocmai în compania lui Juventus București, 2-1.

Surpriza etapei a 31-a din eșalonul secund s-a înregistrat pe arena Știința din inima Timișoarei. ASU Politehnica a învins cea mai bună echipă a seriei, Juventus București. Violeții, obișnuiți ai locurile din partea a doua a clasamentului, au reușit poate cel mai important rezultat stagional în compania viitoarei prim-divizionare.

Băieții lui Sorin Brîndescu au profitat de lejeritatea cu care au abordat bucureștenii acest meci și au obținut un succes puțin scontat. Stancu, în minutul 8, și Blănaru, în minutul 55, au marcat golurile gazdelor, în timp ce golgheterul ligii, Remus Chipirliu, a punctat pentru singura reușită a oaspeților ce îl ca președinte pe fostul șef din era Marian Iancu – Gheorghe Chivorchian.

Rezultatul de pe Știința nu are nicio urmare importantă în clasamentul Ligii 2. Juventus rămâne liderul seriei cu un avans important de zece puncte înaintea ultimelor șapte runde. De partea cealaltă Poli era oricum scăpată de emoțiile retrogradării și ocupă locul 13 cu 30 de puncte. Alb-violeții se vor deplasa în runda următoare la Satu Mare, pentru duelul cu Olimpia, din etapa a 32-a.

Politehnica Timișoara: Gakos – Motreanu, Mera, Bilia, Taub – Nicolescu – Teut, Stancu, Ungureanu (65, Telescu), Vucea (56, Birău) – Blănaru (90+1, Gălan).

 

LĂSAȚI UN MESAJ