Suporterii alb-violeţi şi ASU Politehnica Timișoara curăţă Poiana Mărului de urmele „civilizaţiei”

140

A fi suporterul echipei Timişoarei nu înseamnă doar imnuri fotbalistice şi participare la meciuri. Înseamnă să faci parte dintr-o comunitate, să iubeşti Timişoara şi Banatul şi să te implici în rezolvarea problemelor care ne afectează pe toţi din regiune. Iar suporterii alb-violeţi înţeleg cel mai bine acest lucru. Tocmai de aceea, ei vor porni, la finalul săptămânii, spre Poiana Mărului pentru a face curăţenie în pădure şi în preajma lacului.

„Pe data de 1 octombrie, Politehnica Timișoara și Peluza Sud Timişoara se alătura acțiunii <<Fă-ţi curat la Lac>> la Poiana Mărului, județul Caraș-Severin. Organizatorii acțiunii, Asociatia Bloju Poiana Marului, Muntele Mic Extrem și Primăria Zăvoi ne așteaptă alături de ei în încercarea de a curăța muntele și lacul de rămășițele >>civilizației>>”, transmit suporterii alb-violeţi.

Transportul e pus la dispoziție în mod gratuit de către organizatori, participanții la acțiune primind și o masă caldă ca răsplată pentru munca lor. Dacă vrei să te alături violeților trimite un mesaj privat pe pagina de facebook a Politehnicii Timişoara sau a Peluzei Sud sau sună la numărul de telefon 0756.955.422 . Suporterii ASU Poli Timişoara vă aşteaptă în număr cât mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ