Suma minimă de care au nevoie românii pentru o masă decentă de Paște

112

Valoarea totală a unui coş de cumpărături pentru Săr­bă­torile Pascale din 2021, care cuprinde carne de miel, de vită şi de pui, ouă, cozonac, legume, ulei şi lactate, se ridică la 180 de lei, nivel similar celui de anul trecut, potrivit repre­zen­tanţilor cooperativei agricole Ţara Mea. Aceasta este cea mai mare cooperativă românească după cifra de afaceri şi are peste 1.000 de membri şi vinde în toate reţelele de comerţ modern din România.

„Pentru o parte dintre pro­du­se, preţurile au avut o creştere uşoa­ră, de 2-10% în plus faţă de anu­l tre­cut. (…) Preţul cărnii de miel este şi el în creştere, cu 10 – 40% în ra­port cu anul trecut, dar cu mult mai mic faţă de nivelul din ce­lelalte ţări din UE, ceea ce spu­ne multe despre efor­turile producăto­ri­lor români“, a explicat Florin Burculescu, pre­şe­dintele cooperativei agricole integrate Ţara Mea.

Sursa: www.zf.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Valoarea totală a unui coş de cumpărături pentru Săr­bă­torile Pascale din 2021, care cuprinde carne de miel, de vită şi de pui, ouă, cozonac, legume, ulei şi lactate, se ridică la 180 de lei, nivel similar celui de anul trecut, potrivit repre­zen­tanţilor cooperativei agricole Ţara Mea. Aceasta este cea mai mare cooperativă românească după cifra de afaceri şi are peste 1.000 de membri şi vinde în toate reţelele de comerţ modern din România, conform, banatulazi.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ