Studenții forțează play-offul la ultima etapă din 2016

58

Remizele cu Dobrogea Sud și Călărașiul a costat-o pe Politehnica un loc în clasamentul Ligii Naționale. Studenții vor să ierneze în primele 8 și au nevoie de o victorie în ultima etapă din 2016, contra lui HC Vaslui.

Poli a ieșit din zona de play-off chiar înaintea ultimei runde a anului. Alb-violeții au șansa de a reveni pe poziția a opta doar printr-un succes în partida de miercuri cu HC Vaslui. O victorie cu moldovenii ar aduce-o pe Poli la un singur punct de aceștia.

Confruntarea de miercuri este doar prima a săptămânii pentru Poli care la finalul săptămânii va înfrunta și HC Petrea Reșița în Cupa României. Două meciuri importante ce trebuie câștigate este și opinia staff-ul tehnic ala timișorenilor.

”Vom face tot posibilul să câștigăm ambele meciuri, pentru că ambele au o mare importanță; o victorie cu Vasluiul este obligatorie pentru a ne menține în lupta primelor opt locuri ale campionatului, iar jocul de Cupă trebuie, de asemenea câștigat, pentru a continua în această competiție ce ne oferă teoretic un drum mai scurt spre o nouă calificare în cupele europene” a declarat antrenorul Pero Milosevic.

Politehnica – HC Vaslui se desfășoară miercuri, ora 16, în sala Constantin Jude. Duelul din Cupa României e programat sâmbătă, ora 12, tot la Timișoara. Tichetele de intrare pentru ambele evenimente vor costa 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ