Studenții de la Facultatea de Electronică din Timișoara, printre cei mai buni din țară. La ce concurs internaţional au ocupat locul II

1373
universitatea politehnica

Studenții Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica din Timișoara sunt printre cei mai buni din țară. O demonstrează rezultatele obținute la Concursul Internațional Studențesc de Calculatoare Hard&Soft, care a ajuns la cea de-a 23-a ediție, unde tinerii din Timișoara s-au clasat pe locul II.

Competiția a avut loc la Suceava, la mijlocul lunii trecute, iar tema din acest an a fost „Internet of Things – Home Hub”. Din echipa Universității Politehnica din Timișoara au făcut parte patru studenți și doi profesori.

Hard & Soft este un concurs adresat studenţilor din domeniile calculatoarelor, electronicii şi automaticii, ce are ca scop testarea competenţelor tehnice hardware şi software ale viitorilor ingineri. Echipe de patru studenţi, pe parcursul a cinci zile, au rezolvat sarcini cu un înalt grad de complexitate ce au necesitat cunoştinţe avansate de proiectare a sistemelor electronice, interfaţare, programare, utilizare a mediilor de dezvoltate software şi hardware, testare şi documentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.