Revoluția sexuală a ajuns la granițele României

5647

În opinia mea, liberalizarea explozivă a moravurilor sexuale de la mijlocul secolului trecut a reprezentat un moment de disjuncție entropică fără precedent în cultura occidentală, un moment nefast aș spune. De ce? Pentru că efectele masificării unei sexualități total „eliberate” de reguli și de „prejudecăți” au fost și sunt cu adevărat nefaste: proliferarea malignă a așa-ziselor familii monoparentale și, pe cale de consecință, atrofierea nevrotică a relațiilor afective dintre părinți și copii.

Din păcate, disfuncțiile nefaste ale „revoluției sexuale” de acum șase decenii s-au acutizat catastrofal după 1989. Pentru că anul 1989 nu este doar anul în care a „căzut zidul Berlinului” , ci este anul în care a izbucnit violent ceea ce am putea numi „revoluția transgender”, un an în care legislativul danez a legalizat așa-zisele familii homosexuale sau gay. Apoi, majoritatea statelor din Occidentul „civilizat și democratic” au legalizat, după modelul danez, atât „familiile” gay, dar și dreptul acestor „familii” de a adopta copii. Drept urmare, din manualele școlare occidentale au dispărut treptat nu numai cuvintele sacre: Mamă și Tată, dar și adjectivele masculin-feminin sau invers…În sfârșit, legislativul și executivul danez, iarăși Danemarca!, au decis acum câteva zile că transgenderismul, transsexualismul sau transvestismul nu reprezintă boli mentale (mental illness) sau tulburări mentale (mental disorder), chiar dacă toți psihiatrii din lume și Organizația Mondială a Sănătății (WHO) clasifică transgenderismul și variantele sale drept boli sau tulburări mentale. Drept urmare, toți medicii danezi, toate spitalele și toate clinicile daneze vor trebui, începând cu 1 ianuarie 2017, să șteargă transgenderismul de pe lista bolilor mentale aprobată de autoritățile medicale din Danemarca (Danish Health and Medicines Authority). Cu alte cuvinte, peste câteva luni, psihiatrii danezi vor fi obligați de către politicienii danezi să accepte că anumite boli mentale sunt „corecte”, iar altele „incorecte ” din punct de vedere politic. În consecință, transgenderismul – o boală mentală „incorectă” din punct de vedere politic – va trebui reevaluat de către psihiatrii danezi ca fiind „incorect” și din punct de vedere medical și reclasificat nu ca o boală , ci ca o non-boală psihică! Exact ca în cumplita distopie a lui George Orwell (1984), unde un imprudent funcționar de la „ministerul adevărului” înțelege, după o groaznică tortură, că el nu are voie să știe sau să înțeleagă cu propria sa minte absolut nimic…

Trăim un moment istoric tragic și sumbru, nu? Pentru că nu numai în Danemarca, țara prințului Hamlet, adjectivele masculin – feminin au fost cenzurate orwellian. Nu, nici vorbă. Două exemple sunt edificatoare. În America, șeful Casei Albe a decis recent că în școlile publice trebuie să dispară orice formă de „discriminare” a transsexualității. Drept urmare, toate toaletele din toate școlile americane publice au devenit sau vor deveni intersex sau all gender. În al doilea rând, în România este pe punctul de a fi aprobată o nouă programă școlară, o programă „revoluționară” referitoare la educația sexuală a elevilor, o programă bazată pe următoarea paradigmă: masculinitatea sau feminitatea reprezintă ipostaze anatomice extrem de incerte, de aceea orice om trebuie să aibă dreptul să-și aleagă anatomia pe care și-o dorește.

În acest context, momentul actual este un moment tragic și pentru România. Pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură. După ce s-a procopsit cu „scutul” de la Deveselu, România este acum asaltată de tot felul de cozi de topor și de propagandiști ai „noii ordini sexuale internaționale”. Nu știu ce se va întâmpla, pentru că nu sunt prooroc. Știu însă că distincția genului sexual, între bărbat și femeie, ca și harul, sunt daruri divine. Ele nu sunt „bunuri” private sau negociabile, ci sunt dovezi indestructibile ale transcendenței oricărei ființe umane. De aceea, sunt convins că românii nu vor accepta să-și repudieze, pentru nimic în lume, nici istoria și nici genul dăruit prin naștere de Dumnezeu…

2 COMENTARII

  1. Danemarca este cea mai fericita tara din lume, noi suntem niste primitivi in comparatie cu ei. Nu ati inteles nici acum ca nu poti legifera moralitatea? Nu poti forta o intreaga populatie sa gandeasca exclusiv intr-un anumit fel? Dezonorati memoria celor care au murit in ’89 pentru libertate (inclusiv cea de constiinta). Sunteti sigur ca asta e pericolul mare ce paste Romania? Minoritatile sexuale sunt nesemnificative la nivel national, si nu ameninta in niciun fel pe nimeni.

    Romanii nu sunt crestini (noi doar indeplinim niste ritualuri si credem ca asta ne va salva sufletele. Gresit!), noi nu traim cuvantul Domnului, noi suntem acei farisei de care ne-a avertizat Isus. Violenta domestica, abuzurile impotriva copiilor, abandonul scolar, dezmembrarea educatiei, criminalitatea sistemului medical, saracirea si exploatarea sunt cateva din problemel majore ale tarii si ale natiei. Toate aceste nelegiuiri sunt comise de FRATII NOSTRI ROMANI, nu de straini.

    PS: Interzicerea unor drepturi civile pe baza de orientare sexuala produce doar suferinta unor oameni, de altfel ca mine si ca dvs, in esenta.

    • Bine zis, Mihai. Acești falși naționaliști ne fac cel mai mult rău – ne distrag atenția de la adevăratele probleme care ne afectează, la propriile lor nemulțumiri. Pregătește-te pentru avalanșa de înjurături.

LĂSAȚI UN MESAJ