Studenții au făcut spectacol în derbyul etapei

114

SCM Politehnica a reușit o victorie entuziasmantă în compania lui HC Odorhei, 32-25. Violeții s-au impus cu 32-25, după ce au condus și la 10 goluri diferență.

Așteptat de ambele tabere cu interes pentru că pune față în față cele mai bune defensive ale Ligii Naționale, jocul dintre Poli și HC Odorhei a avut o desfășurare puțin scontată. S-a încheiat practic cu o demonstrație de handbal oferită de timișoreni joi seara. A fost 13-12 la pauză după o primă parte echilibrată, iar recitalul gazdelor a pornit în repriza secundă.

Studenții au jucat perfect, ofensiva a avut o precizie incredibilă iar defensiva a pus presiune pe adversari. Diferența a crescut semnificativ până la 10 goluri! Abia în ultimele cinci minute Odorheiul a mai stins din handicapul maxim înregistrat pe tabelă: 32-25.

Politehnica: Krsto Milosevic 8 goluri, Fenici 6 goluri, Orbovic 4 goluri, Marjanovic 4 goluri, Vuk Milosevic 4 goluri, Șania 3 goluri, Cîmpan 2 goluri, Lasica 1 gol. De la HC Odorhei s-a evidențiat Baranau, autor a 10 goluri.

Dragan Dukic, antrenor HC Odorhei: ”Sunt dezamăgit pentru că am fost în meci doar primele 30 de minute, înainte de pauză a fost un derby, după aceea noi nu am mai meritat nimic. Apărarea Timișoarei a fost una bună, inclusiv portarii în repriza a doua. Noi nu am mai avut soluții în atac; am încercat să jucăm individual împotriva unei apărări colective și când faci așa, întotdeauna se termină în acest mod”.

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica Timișoara: ”Astăzi nu doar apărarea a ținut bine, am jucat fenomenal și în defensivă și în atac, iar pe contraatac am făcut un meci extraordinar. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să pregătim bine jocul de la Făgăraș”.

Cu 20 de puncte, Poli urcă pe poziția a patra ocupată chiar de Odorhei înaintea rundei a 11-a. Joia viitoare studenții merg la Făgăraș, iar în 3 decembrie o așteaptă pe Minaur Baia Mare în ultima etapă din tur.

 

LĂSAȚI UN MESAJ