Studenți din Irlanda, veniţi în practică la Timișoara, au ajuns la… penitenciar

563

Opt studenți de la Moate Business College din Irlanda au făcut practică, timp de trei săptămâni, la Timișoara. În cadrul unui proiect de educație și practică în domeniul social în străinătate, tinerii au desfășurat o serie de activități de practică la Asociația pentru Promovarea Femeii din România, Penitenciarul Timișoara, Casa Faenza, ai cărei beneficiari sunt copii cu deficiențe, Centrul Euroregional pentru Democrație sau Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Prin intermediul acestui proiect, studenții din Irlanda au avut posibilitatea să participe activ la viața comunității, să dezvolte noi competențe și abilități precum: independență și cooperare, încrederea în forțele proprii, dar și să devină mai conștienți cu privire la oportunitățile de angajare pe piața internațională de muncă.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus Plus. Activitatea de practică în domeniul social a tinerilor din Irlanda a fost coordonată de Asociația pentru Promovarea Femeii din România.

studenti irlanda

LĂSAȚI UN MESAJ