Studenți, dați-vă deștepți și mergeți la Revolution sau la Sunset Festival

82

Vești bune pentru studenți. Pot participa la două festivaluri de renume pe gratis. Trebuie să îndeplinească o singură condiție: să se dea deștepți (și să dovedească că sunt!).

Studenții Facultății de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează miercuri, 23 mai, începând cu ora 14.00, la Cantina Studențească a UPT, concursul de cultură generală Policult. Câștigătorii vor fi recompensați cu abonamente la festivaluri de renume: Revolution și Sunset Festival.

Studenții sunt provocați să-și pună la încercare cunoștințele de cultură generală pe parcursul a trei etape eliminatorii, cu tematici din domeniile: IT, literatură, muzică, arte, film, biochimie, politică, istorie, geografie, logică, mașini și sport. Întrebările sunt cu variante la alegere.

În concurs se pot înscrie și echipe de câte două persoane, care se vor lupta cu adversarii pentru premiile oferite: premiul I – abonament la Revolution Festival; premiul II – abonament la Sunset Festival, premiul III – Daily Pass la Revolution Festival.

Înscrieri se pot face la: https://docs.google.com/form/d/e/1FAIpQLSfelQRVC6URlK1A78rufTuY1hjOHc0jxTC6TcPI8vLom7kPFQ/viewform?chromeless=1&edit_requested=true

LĂSAȚI UN MESAJ