Strategia unui contrabandist de tigări a eșuat în fața polițiștilor de frontieră bănățeni! Foto

160

Tigări burdușite în mai multe locuri secrete ale unei mașini au fost găsite de polițiștii de frontieră din Moldova Nouă, județul Caraș-Severin.

Totul s-a întâmplat sâmbăta trecută, pe data de 31 martie, în vreme ce poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Moldova Veche – I.T.P.F. Timişoara au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile în zona de competenţă.

”Astfel, în jurul orei 08.30, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic, pe comunicaţia DN57, la ieşire din localitatea Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, un autoturism marca Citroen, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român  T.B. în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, despre care existau date că transportă ţigări netimbrate.”, transmite Poliția de Frontiera din România.

Bărbatul, împreună cu autoturismul a fost dus la sediul Sectorului PF pentru verificări amănunţite, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse în locuri special amenajate în barele de protecție și în podeaua autoturismului, 2.413 pachete cu ţigări netimbrate, mărcile Ashima și Marble, în valoare de aproximativ 36.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată de polițiști, iar autoturismul în valoare de aproximativ 3.000 euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului de Frontieră.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar procurorul de caz l-a prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, care a admis arestarea acestuia pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ