Sprijină fotbalul timișorean autentic cu 2% din impozitul tău

78

Timișorenii care iubesc fotbalul autentic bănățean au acum ocazia să se implice activ la consolidarea echipei fanion – ASU Politehnica Timișoara. Suporterii au demarat Campania de colectare a formularelor de redirecționare a 2 procente din impozitul pe venit achitat statului.

Cei care doresc să ajute clubul timișorean pot să completeze formularele până în 15 martie. Acestea se găsesc și online, atât pe site-ul ANAF, dar și pe site-ul http://www.sspolitehnica.ro/.

Timpul este, însă, scurt și fiecare formular contează. Pentru că doar anul acesta Guvernul a decis să schimbe termenul pentru 15 martie și nu 25 mai ca până acum, suporterii ASU Poli au demarat o petiție pentru a prelungi acest termen.

”O parte din bugetul clubului nostru este alcătuit din redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit, iar după cum aţi aflat termenul de depunere a formularului 230 în acest an este 15 martie. Vă invităm să accesaţi şi să semnaţi următoarea petiţie demarată de mai multe ONG-uri din România deoarece doar împreună putem determina ANAF să prelungească termenul de depunere a declaraţiei 230 până la 25 mai”, au transmis membrii Druckeria.

Petiția poate fi semnată aici

LĂSAȚI UN MESAJ