Mămică din Timișoara scoasă din cabinet. Medicul ar fi refuzat să-i consulte copilul bolnav

4285

O mămică din Timișoara a povestit pe Facebook faptul că un medic a refuzat să-i consulte copilașul bolnav, în momentul în care s-a prezentat cu acesta la un cabinet ORL. Femeia susține că a fost scoasă din cabinet de medicul la care fusese programată.

”Vă rog din suflet, închideți cabinetul și mergeți să faceți langoși. Sau orice altceva. Nu aveți har pentru meseria asta”, a concluzionat mămica din Timișoara, pe Facebook.

Iată povestea integrală relatată de mamă:

”Stimata doamna doctor, stati putin sa-mi revin din perplexitate. Asa…

Tin sa va multumesc pentru ca m-ati facut sa vin degeaba, cu un copil bolnav, sub antitermice, doar ca sa ma refuzati si sa ma scoateti din cabinet. Pe motiv ca luati pita de la gura colegilor de la Turcanu.

Deci… sa ne lamurim: tocmai ati refuzat sa consultati un copil. Ca asa ati invatat in scoala si in cariera, pana acum. Ca pacientul se refuza. Desi pe usa cabinetului scria negru pe alb ca „gravidele si copiii au prioritate”.
La ce?

Va dau un sfat umil. Ma scuzati ca indraznesc. Va rog din suflet, inchideti cabinetul si mergeti sa faceti langosi. Sau orice altceva. Nu aveti har pentru meseria asta. Studentii dumneavoastra nu au ce invata. Sau…da. Ca, pentru meseria asta, trebuie sa fii, in primul rand, OM.

RUSINE! 😡😡😡

PS: e vorba despre d-na doctor Samfirescu Elena, medic primar ORL, Policlinica nr. 4. Pentru interesati. 😤”

Contactată de reporterul Banatul Azi, doamna doctor Elena Samfirescu a declarat că dumneaei nu a făcut decât să respecte legea și să o îndrume pe pacientă către un medic ORL pediatru, întrucât serviciile oferite la cabinetul său se adresează doar adulților.

”Conform legii, pacienții au dreptul să-și aleagă doctorul, dar pentru consultațiile la copii există pachetul de la Pediatrie. I-am explicat doamnei ca poate merge la Spitalul de Copii Louis Țurcanu, dar nu a dorit să meargă acolo din motive personale, astfel că am îndrumat-o către Clinica ORL pentru copii, de lângă Spitalul Bega. Respect legea și dreptul pacientului. Am îndrumat-o pe mămică spre un serviciu corespunzător vârstei pacientului”, a declarat medicul ORL, Elena Samfirescu.

LĂSAȚI UN MESAJ