Spre Siberia, înainte! Timișoara Saracens, gata de returul cu Enisei

109

Timișoara Saracens se află în fața unei dintre cele mai lungi deplasări din istoria recentă a clubului. Bănățenii joacă sâmbătă, la Krasnoyarsk, în Siberia, unde vor ajunge după o călătorie de aproape 5.000 de kilometri. Campionii speră să obțină calificarea în grupele ediției viitoare a Challenge Cup, după manșa-retur cu Enisei.

Lungul drum spre Siberia începe de astăzi. Timișorenii pleacă spre București, cu direcția Moscova și destinața finală Krasnoyarsk. Oamenii lui Sosene Anesi speră să speculeze forma bună de moment, confirmată în partida tur – în care au întors de la 18-0 și în duelul din campionat cu Steaua. „Suntem într-un moment bun, după cele două performanţe bune cu Enisei, primul meci, şi meciul cu Steaua, ne dau un plus de încredere. Toată lumea ştie ce are de făcut. Ştim la ce să ne aşteptăm, Enisei vrea să câştige, dar noi vrem să ne impunem, fie că va fi la un punct sau două diferenţă”, a spus Anesi, „principalul” bănățenilor.

„Eu cred că echipa noastră e foarte încrezătoare, am câştigat la noi acasă, dar nu putem spune că e o victorie foarte clară. Mergem acolo să câştigăm şi eu spun că vom ieşi cu capul sus de pe teren… Diferenţa cred că se va face colectiv”, este de părere și Vlăduț Popa.

Andrei Rădoi revine după suspendare, la fel ca Jody Rose și Fercu, după accidentări. Singurul indisponibil este Stewart, care, din câte se pare, va reveni de abia în vară. Meciul va începe la 11.00 (ora României) şi va fi transmis pe TVR HD.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.