Spectacol garantat pe nisipul din Parcul Rozelor

344

Timișoara se pregătește pentru spectacolul pe nisip al acestei veri, turneul de beach volley de la începutul lunii iulie. Trei perechi autohtone se regăsesc pe tablourile de concurs ale satelitului CEV din Parcul Rozelor.

Cu mai puțin de o lună rămasă până la startul turneului de volei pe plajă Timișoara CEV Satellite 2016, organizatorii au confirmat deja că listele de înscrieri sunt complete. În total 58 de echipe s-au înscris, urmând a fi repartizate pe tablou principal și în calificări în funcție de punctajul din clasamentul european. Prezente vor fi și finalistele ediției 2015, perechile din Germania Katarina Schillerwein/Cinja Tillmann și Teresa Mersmann/Isabel Schneider.

Cert este deocamdată că România va fi reprezentată de trei perechi. Adriana Melniciuc/Diana Tătaru și Florina Murariu/Sorina Miclăuș vor intra în luptă din turul I, în timp ce Ioana Ordean/Angelica Podina vor trage în calificări pentru a prinde tablou principal.

”Cu siguranță va fi o competiție spectaculoasă. Echipe puternice și-au anunțat prezența, astfel că vom avea parte de un volei de calitate. Îi așteptăm pe toți cei care apreciază acest sport să ni se alăture în perioada 6-9 iulie. Am pregătit multe surprize pentru participanți, dar le vom face publice în momentul potrivit”, a spus organizatorul Horia Cardoș. Trebuie spus că responsabili pentru turneul din Parcul Rozelor sunt clubul UVT Agroland, CSM Timișoara cu sprijinul Federației Române de Volei și a Consiliului Local Timișoara.

Timișoara CEV Satellite 2016 se va desfășura pe terenurile amenajate din Parcul Rozelor din Timișoara, în perioada 6-9 iulie. Competiția are premii totale în valoare de 7.500 de euro și este găzduită pentru a doua oară consecutiv de orașul de pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.