Spectacol aviatic de excepție pe cerul Timișoarei, în acest sfârșit de săptămână-VIDEO

4845

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara au anunţat, astăzi, că a treia ediţie consecutivă a mitingului aerian TIMIŞOARA AIRSHOW 2016 este programată să se desfăşoare sâmbătă, 21 mai 2016, având ca rezervă data de 22 mai, în funcţie de condiţiile meteo. Prognoza se arată însă favorabilă spectacolului aerian. Cel puțin până la această oră.

Mitingul aerian organizat în acest an asigură o continuitate a spectacolelor aeriene pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Ca o noutate, din lista formaţiilor de acrobaţii aviatice va face parte renumita formaţie Baltic Bees. De asemenea, vor fi prezente şi formaţii de acrobaţie, cu exerciţii aeriene remarcabile, prezente şi la evenimentele precedente, precum Acrobatic Yakers, care să asigură sâmbătă un spectacol aerian pe măsura aşteptărilor spectatorilor timişeni.SOW AVIATIC.Still040

“Aprecierile pozitive pentru ediţiile trecute ale mitingului aerian ne-au motivat să realizăm de fiecare dată un eveniment mai spectaculos decât cel precedent. Publicul numeros şi entuziast prezent la fiecare spectacol aerian ne-a demonstrat că există interes pentru aviaţie, iar noi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ne ridica la aşteptările spectatorilor”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.SOW AVIATIC.Still045

Mitingul aerian va începe la ora 9,00 și se va termina la ora 12,00. Manifestarea va afecta orarul curselor aeriene interne și internaționale programate în acest interval orar.

Organizatorii îi roagă pe doritori să folosească mijloacele de transport în comun puse la dispoziție de RATT, iar pe cei care aleg să meargă cu autoturismul să respecte indicațiile agenților de poliție rutieră care-i vor dirija spre parcarea special amenajată din apropierea aeroportului. Informaţiile sunt accesibile şi pe site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ