Spaţii libere în Parcul Industrial Tehnologic Timişoara. Ce este scos la licitaţie

268

Parcul Idustrial Tehnologic din Timişoara nu este nici acum ocupat în proproţie de 100%. După ce mai multe companii au părăsit PITT-ul, unul dintre motive fiind costurile mari de întreţinere a halelor sau intrarea societăţilor în insolvenţă, şi acum sunt spaţii libere în parcul industrial.
Consiliul Judeţean Timiş scoate din nou la licitaţie 7 parcele în parcul Industrial Tehnologic de pe Calea Torontalului. Licitaţia începe de la o redevenţă de 18,22 de lei/mp/an.
„Suprafaţa totală a PITT, incluzând parcele, căi de acces, spaţii verzi, spaţii administrative şi de deservire a infrastructurii urban edilitare şi industriale, este de 18,37 ha. Suprafaţa utilă a PITT destinată concesiunii, este de 2,75 ha, cu suprafeţe individuale cuprinse între 1200 mp şi 6963 mp, conform topografiei, formei geometrice şi dimensiunilor individuale prezentate în harta şi documentele anexe, care fac parte integrantă din caietul de sarcini”, se arată în referatul aprobat de CJ Timiş pentru organizarea licitaţiei.
„Prin scoaterea la licitaţie publică în vederea concesionării, a parcelelor PITT, va fi susţinut mediul de afaceri din judeţul Timiş, prin atragerea de noi investiţii mici şi mijlocii, totodată crescând veniturile la bugetul Consiliului Judeţean Timiş, din încasările redevenţei pentru concesionare”,se mai arată în raportul care însoţeşce concesionarea.

LĂSAȚI UN MESAJ