Ca’n România! Ce-a putut păți reșițeanul care a înapoiat geanta cu zece mii de euro unei bătrâne !

6395

În urmă cu puţin timp scriam de fostul fotbalist al echipei CSM Reşiţa din anii 1996-2000, Claudiu Balaci, astăzi taximetrist, că a predat la Poliţia Municipiului Reşiţa o geantă uitată de o bătrânică pe bancheta din spate a taximetrului, în care se aflau 9.550 de euro şi 11.500 de lei. O mică avere, însă Claudiu nu s-a  gândit nicio clipă să şi-o păstreze.

Acest lucru s-a întâmplat vineri după amiază, în 27 octombrie, pentru ca a doua zi, sâmbătă seara, fostul fotbalist să fie călcat de hoţi în timp ce lipsea de acasă.

„Sâmbătă seara am fost cu familia mea şi a fratelui meu la mama noastră să o sărbătorim de ziua ei. Am plecat pe la 7 şi am stat până aproape de miezul nopţii. La întoarcere, am găsit totul vraişte în casă. Dulapurile erau răvăşite, sertarele răsturnate, hainele aruncate peste tot, semn că hoţul căutase bani şi nu au fost interesat de alte bunuri. S-or fi gândit că dacă am predat la Poliţie atâţia bani, cu siguranţă că acasă ţin o sumă şi mai mare sau poate cei care au citit  în ziare sau or fi auzit de păţania bătrânei au crezut că aceasta mi-o fi dat o recompensă mare”, a făcut haz de necaz Balaci.

Hoţul trebuie să fi avut o mare dezamăgire când, în locul unui purcoi de bani s-a mulţumit doar cu …35 de euro, singurii banii pe care i-a găsit într-un sertar, şi cu o verighetă.

Poliţiştii care încearcă să dea de urma făptaşilor au fost surprinşi şi ei de ingeniozitatea acestora, care pentru a pătrunde în locuinţa familiei Balaci nu au spart geamul locuinţei situată la parterul unui bloc de pe Calea Caransebeşului şi nici nu au forţat uşa de la intrare, ci au găurit geamul termopan atât cât  să introducă un cârlig, din sârmă, cu ajutorul căruia au acţionat mânerul, deschizând fereastra în felul acesta.

sursă: argument-cs.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ