Sondaj INSCOP. PSD, lider în intenţia de vot a românilor

99
foto - Remus Ștefureasc

Sondajul celor de la INSCOP analizează intenţia de vot a românilor din ultimii doi ani. Astfel, pe primul loc este PSD, urmat la aproape patru procente de PNL.

Datele prezentate de Remus Ştefureasc, directorul Inscop Research, arată cum a evoluat intenţia de vot a românilor în perioada mai 2019 – iunie 2021. Astfel s-a ajuns acum la următorul clasament: PSD 30, 2%, PNL 26, 6%, AUR 14, 2%, iar USR PLUS 13,2 %.

Datele au fost culese în perioada 1 -15 iunie 2021, metoda de cercetare fiind interviu prin intermediul chestionarului. Datele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eşantionului multistadial stratificat fiind de 1100 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupaţie) pentru populaţia neinstituţionalizată a României, cu vârsta de 18 ani şi peste. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.95 %, la un grad de încredere de 95%.

sursa – adevarul.ro

2 COMENTARII

  1. nu e de mirare. lasand la o parte delirul lui citu si al ministrilor lui si jocul de glezne al lui iohannis si al marii coalitii de „competenti”, dupa aproape 2 ani de guvernare de dreapta tema principala a discursului puterii „de dreapta” e tot „PSD”. asta spune multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.