Soluții de avarie în ultimul meci al stagiunii

241

ACS Poli va trimite în teren o echipă alcătuită din juniori în ultima rundă a campionatului. Violeții își iau rămas bun de la Liga I duminică, în compania lui CSMS Iași, într-un meci cu miză doar pentru oaspeți.

Bănățenii și-au încheiat calculele cu prima ligă de fotbal după eșecul din runda precedentă, 0-5 la FC Voluntari. Ultima confruntare a stagiunii e programată duminică, de la ora 17, când Poli primește vizita lui CSMS Iași. Un meci pe care violeții îl vor aborda dintr-o postura diferită. În primul rând fără nicio presiune și în al doilea rând cu mulți juniori pe foaie.

Doman, Cânu, Bărbuț, Popescu și Jenkins sunt suspendați și se alătură listei deja lungi de accidentați ori plecați de la echipă, astfel că tehnicianul a fost nevoit să își completeze lotul cu juniori. ”Avem 16 jucători în lot. Am apelat la 7-8 juniori ca să putem completa, nu pe de-a-ntregul foaia de joc. Sper ca echipa să facă un joc bun și oarecum să spele din rușinea care a fost în acest retur. Mai ales prin rezultale și locul obținut în clasament.

E foarte greu să-ți propui ceva în condițiile în care ai un lot precum la Poli. Nu vreau să dau vina pe nimeni, dar eu nu am mai văzut așa ceva. Nu știu cine i-a adus, cum i-a adus, în mintea mea ascunsă știu lucrurile, nu pot să le spun pe față, să dau în cineva, dar cei care au renunțat la 11 în iarnă au greșit. Am avut numeroși jucători internaționali, argentinieni, ruși, dar ce se întâmplă cu acești jucători e groaznic”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Unul dintre juniorii ce se vor afla duminică pe teren este Deian Sorescu, care deja a mai evoluat câteva minute pentru ACS Poli. Juniorul își amintește de un episod revoltător pe care l-a trăit în acest sezon. A fost scos din lot de managerul Daniel Stanciu pentru că nu semnase prelungirea contractului: ”Mi-a jignit și părintele. Mi-a spus că tata e șofer pe vapor. Am oameni foarte puternici lângă mine, care m-au încurajat să trec peste”, a povestit Sorescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ