O rețea, 5 traficanți, XTC, ciuperci halucinogene și cannabis… FOTO

1084

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism — Biroul Teritorial Arad, pe 25 mai, au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților FILIMON ALEXANDRU SEBASTIAN, LĂCĂTIȘ VLAD BOGDAN, LINGURAR MARIUS GABRIEL și SECHEL SERGIU MARIUS pentru săvârșirea infracțiunilor de vânzare și deținere de droguri de risc și de mare risc în formă continuată și deținere de droguri de risc și cultivare de droguri de mare risc, în scop de comercializare.

ATT00879În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada noiembrie 2015-mai 2016, la diferite intervale de timp, în realizarea aceleași rezoluții infracționale, inculpații au procurat și comercializat pe raza municipiului Arad droguri de risc și de mare risc.
Din cercetări a reieșit că un bărbat, de 26 de ani, din Arad, ar fi inițiat constituirea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri, iar alți patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 54 de ani, ar fi procurat și distribuit drogurile, în perioada noiembrie 2015 — mai 2016, în Arad.
ATT00877Cu ocazia perchezițiilor efectuate în cauză au fost ridicate 101 comprimate XTC, 3 cutii ce conțineau culturi de ciuperci halucinogene, 254 de grame de cannabis și suma de 27.979 de lei.

La data de 26.05.2016, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpaților FILIMON ALEXANDRU SEBASTIAN, LĂCĂTIȘ VLAD BOGDAN, LINGURAR MARIUS GABRIEL și SECHEL SERGIU MARIUS pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ