22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

,,Soluția franceză” vrea să conducă guvernul!

Dacian Cioloș, nominalizat pentru a forma noul guvern.

Ca urmare a crizei politice din această toamnă, generată de reușita moțiunii de cenzură ce a dus la căderea guvernului condus de Florin Câțu, țara noastră se află de câteva zile într-o situație incertă.

Un guvern instabil, condus de un prim ministru interimar nu poate fi o garanție în nici un domeniu.

Azi au avut loc la Palatul Cotroceni primele discuții despre ce va fi. Au fost doar simple prezentări de poziție, nefiind de fapt adevărate negocieri.

Nici PSD și nici PNL nu au lansat o propunere concretă, nominală.

În această situație președintele Klaus Iohannis l-a desemnat, luni seara, pe Dacian Cioloș pentru funcția de premier. După întâlnirile de azi, care au avut loc la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a transmis o primă concluzie.

„Formațiunile politice au venit cu diferite abordări, diferite propuneri, așa cum le-au prezentat și opiniei publice. Din toate aceste propuneri am reținut una pe care o voi și pune în practică. Am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de premier pe Dacian Cioloș”, a transmis președintele.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Coldea și umbrele sale timișorene

„Coldea ar trebui să înfunde pușcăria dacă ceea ce vehiculează DNA se adeverește”. Asta spune, cât se poate de clar, Băsescu, în stilul său tăios,...

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Citește și :