Şoferii tupeişti blochează accesul ambulanţelor la spital. Poliţiştii au dat zeci de sancţiuni

154

Poliţiştii de la Rutieră, ajutaţi de agenţii Poliţiei Locale Timişoara, s-au pus pe “educat” şoferii care nu respectă regulile de circulaţie şi încurcă accesul ambulanţelor în Spitalul Judeţean Timişoara.

După ce medicii unităţii sanitare şi cetăţenii din zonă s-au plâns de faptul că mulţi conducători auto parchează pe unde apucă în preajma spitalului, oamenii legii au organizat o acţiune şi au împărţit zeci de sancţiuni.

“Acțiunea a fost organizată ca urmare a sesizărilor primite atât de polițiștii locali cât și de rutieriști, de la cetățeni, dar și de la reprezentanţii unităților spitalicești menționate, care sunt afectate în preluarea cazurilor grave ca urmare a faptului că unii şoferi nu respectă semnele de circulaţie şi practic blochează intrările și circulația ambulanțelor. Spre exemplu, în numai două ore au fost aplicate un număr de 32 de colante autoadezive pe parbrizele autovehiculelor depistate oprite sau staționate intrând sub incidența indicatorului care restricționează acest lucru, conducătorii auto ai acestora urmând a se prezenta pentru aplicarea măsurilor de sancționare, iar alți 21 de conducători auto care s-au prezentat la fața locului au fost deja sancționați”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Amenzile în astfel de cazuri sunt cuprinse între 290 şi 725 lei, iar pe carnetul de conducere vor apărea şi 2 sau 3 puncte penalizare, în funcție de fapta comisă.

masini-parcate-ilegal-2

LĂSAȚI UN MESAJ