Șoferi arși la buzunare după o razie a Poliției Rutiere Timiș

470

Sute de şoferi au fost amendaţi de poliţiştii timişeni în doar patru zile. Agenţii au avut o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, astfel că a fost mult de muncit. De la viteză excesivă, la depăşiri neregulamentare sau nepurtarea centurii de siguranţă, nimeni nu a scăpat de vigilenţa oamenilor legii.

Peste 640 de amenzi au fost aplicate în perioada 19 – 22 februarie. Patru şoferi s-au ales şi cu dosare penale, 200 au primit sancţiuni pentru că au apăsat prea tare pedala de acceleraţie, iar 130 au fost arși la buzunare pentru că nu aveau centura de siguranţă.

„Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 84 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare”, transmit poliţiştii. Au fost sancţionaţi şi 32 de pietoni care au traversat strada prin locuri nepermise.

LĂSAȚI UN MESAJ