O ceartă pe Facebook putea duce la o tragedie! Răfuială cu arme albe între elevii a două licee din vestul țării

2845

Răfuială cu cuțite, între două clase de elevi, în fața Gării CFR Arad! Totul a început de la un mesaj audio trimis pe facebook, săptămâna aceasta, de un elev al Liceului CFR către un altul de la „Sportiv”. Amenințări. Înjurături. Colegii celui din Sportiv au zis că ar fi înțelept să-și acompanieze colegul să se întâlnească să vorbească față în față pentru a rezolva altercația.

Colegi solidari, după ce s-a încheiat ultima oră astăzi, la 12:00, s-au strâns pe platoul din fața Gării CFR Arad, așa cum s-au înțeles și au așteptat „partea adversă”, doar că ceilalți nu au jucat cinstit și s-au prezentat la întâlnire înarmați cu cuțite. Prezența de spirit a unui elev de la Liceul Sportiv a salvat ceea ce putea să se transforme într-o reală tragedie! Liceanul a pus pâna pe telefon, iar în scurt timp un echipaj de la Jandarmerie a sosit, gata să intervină.

„Îmi e chiar frică”, ne-a spus cu ochii înlăcrimați o elevă care stătea așezată pe treptele de intrare a unei scări de bloc.

„Nu știm numele de familie a băieților care au venit cu cuțite”, ne-a spus băiatul care o ținea în brațe pe fata speriată, încercând oarecum să o consoleze, mângâind-o încet pe un braț.

Problema e că jandarmii n-au mai reușit să-i prindă pe cuțitari, căci s-au făcut, brusc, nevăzuți, astfel că tot ce au putut face a fost să-i interogheze pe rând pe elevii din Sportiv care încercau să ajute la identificare fugarilor. Oricum, un punct de plecare au: cearta prin mesaje pe rețeaua de socializare amintită.

sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ