Șoferul filmat conducând haotic înainte să provoace un accident, amendat de Poliția Timiș

122

Un șofer a fost filmat zilele trecute în timp ce circula haotic pe un drum național din Timiș. Modul său de a șofa a fost raportat la poliție, însă autoritățile au luat măsuri abia după ce conducătorul auto a provocat un accident.

Totul s-a petrecut pe DN6, între Cenad și Timișoara. Potrivit șoferului care a filmat, celălalt conducător auto a parcurs aproximativ 10 de kilometri, timp în care a schimbat haotic benzile de mers, a depășit la limită alte mașini și în final a lovit un autoturism care mergea regulamentar.

Cel care a filmat a sunat și la poliție pentru a le spune oamenilor legii că pe drum există cineva care conduce neregulamentar. Însă, așa cum se aude și pe filmare, polițiștii i-ar fi spus să ”își vadă de treabă”.

Însă, în preajma localității Becichereccu Mic, șoferul grăbit a intrat într-o altă mașină în care se aflau două femei. Atunci au intervenit și oamenii legii care l-au amendat pe șofer și, după efectuarea alcooltestului, au stabilt că acesta băuse înainte să se urce la volan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ