Șocant! O elevă de 15 ani a încercat să se sinucidă în baie, la școală!

1065

O elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Economic Partenie Cosma a ajuns, joi, la spital, după ce a fost găsită căzută în baie, cu zgârieturi la încheieturile mâinilor şi la gât.

O altă elevă, dintr-o clasă mai mare, a găsit-o, cu câteva minute înainte de pauza de la ora 9. „Fetiţa de 15 ani era căzută. Nu ştim ce s-a întâmplat, din ce cauză a căzut. Avea pe mână nişte zgârieturi, superficiale, iar pe jos erau câteva picături pe sânge, nici n-am ştiut de unde sunt”, a declarat directorul Colegiului, profesorul Virgil Blage, joi, pentru BIHOREANUL.

Când a fost găsită, fata era semi-conştientă, însă sub nicio formă din pricina pierderii de sânge, ci mai degrabă pentru că s-a speriat. De asemenea, fata nu avea la ea niciun cuţit sau alt obiect ascuţit, astfel că nu se ştie cu ce anume s-a zgâriat.

Echipajul SMURD chemat la şcoală a transportat-o pe adolescentă la spital, unde a fost supusă unor investigaţii medicale, urmând a se stabili inclusiv dacă tânăra a consumat substanţe interzise sau nu. „Adolescenta a fost preluată cu plăgi escoriate la ambele antebraţe şi în regiunea gâtului, stabilă din toate punctele de vedere. A fost transferată la Spitalul municipal”, a declarat dr. Alexandru Mateoc, purtător de cuvânt la SMURD.

Totodată, conducerea şcolii i-a anunţat rapid pe părinţi, dar şi Inspectoratul Şcolar. „Este prematur să stabilim exact ce s-a întâmplat. Fiind elevă în clasa IX-a, nu avem încă foarte multe informaţii despre ea ori despre situaţia ei familială. Dar vom afla, probabil chiar fata ne va spune ce s-a întâmplat”, a mai spus Blage.

De asemenea, cercetări fac şi poliţiştii orădeni. „Nu există suspiciuni că a fost victima vreunei infracţiuni”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Se pare că fata era supărată pentru că s-a certat cu iubitul ei şi a recurs la acest gest dramatic pentru a-şi arăta tristeţea, dar şi pentru a atrage atenţia asupra ei.

sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ