Situația COVID-19 în vestul țării

32

 

În județul Timiș, autoritățile au anunțat că, marți, în carantină instituționalizată sunt aproape 600 de persoane, iar alte aproape 400 sunt izolate la domiciliu.

”În continuarea informării privind situația generată de răspândirea virusului COVID-19, vă aducem la cunoștință că în data de 7 aprilie 2020, la nivelul județului Timis, sunt 399 persoane în auto-izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Alte 598 de persoane sunt in carantină instituționalizată”, a transmis DSP Timiș.

În județul Caraș-Severin cifrele sunt mai mari. Aici, numărul persoanelor izolate la domiciliu se apropie de 1.000

”993 de persoane se află în autoizolare pe teritoriul județului Caraș-Severin. 2.795 de persoane au părăsit autoizolarea. Un număr de 374 de persoane sunt în carantină instituționalizată în mai multe zone din județ. 73 de persoane au putut părăsi carantina”, a transmis Prefectura Caraș-Severin.

În județul Arad, conform raportării Direcției de Sănătate Publică, în spațiile de carantină erau cazate, în această dimineață, la ora 9.00, 401 persoane. Numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este 154. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 535, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 2.104.

LĂSAȚI UN MESAJ