Sinucidere șocantă în vestul țării! Și-a dat foc chiar în fața familiei

372

Un eveniment șocant a cutremurat un cartier din Caransebeș în aceste zile. Un bărbat în vârstă de 40 de ani, a luat decizia de a se autoincendia, după ce soția l-a anunțat că dorește separarea definitivă de acesta.

Bărbatul a ieșit în curtea locuinței, unde cei doi domiciliau, a luat un recipient în care se afla o combinație de benzină cu ulei, s-a stropit până la ultima picătură din cap până-n picioare și a aprins flacăra de la o brichetă, pe care și-a apropiat-o de el. Focul s-a aprins imediat iar urletele de durere au răsunat, conform martorilor, la mare distanță de gardurile casei situate în apropierea cartierului Pipirig. Văzând grozăvia din fața lor, membri familiei au sărit imediat cu apă pentru a reuși să-l salveze pe cel aflat, cel mai probabil, și într-o stare psihică gravă. A fost apelat numărul de urgențe 112 iar la fața locului a sosit o ambulanță, echipajul transportând de urgență persoana cu arsuri grave la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș.

Din păcate, pentru piroman, la mai puțin de două zile de la autoincendiere, medicii Secției Terapie Intensivă nu au mai putut face nimic pentru menținerea lui în viață. Se pare că bărbatul a mai încercat și în trecut să recurgă la gesturi de suprimare a vieții, din cauza problemelor pe care le traversa în cuplu. De data aceasta, se pare că nimic nu l-a mai putut opri de la premeditata sinucidere.

sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ