Și câștigătoarea este… în niciun caz Timișoara

3722

Nicio surpriză în Biroul Federal al Federației Române de Rugby, care a trimis la Baia Mare găzduirea finalei Cupei României 2016. Timișoara ocolită încă o dată de deciziile FRR, dovedindu-se din nou ”aprecierea” de care se bucură în birourile federale…

Finala Cupei României la rugby din acest an se va desfășura la Baia Mare, în data de 21 mai. Este anunțul făcut de Federația Română de Rugby care lămurește orice dubiu în ceea ce privește gazda finalei din acest an. Federalii au preferat municipiul din Maramureș în detrimentul Clujului și Timișoarei.

În opinia FRR-ului orașul câștigătoarei absolute din 2015 nu merită să primească organizarea unei finale din întrecerea internă. În urmă cu trei luni Timișoara era dată ca apropie sigur gazda finalei. Informația venea la finalul unui sezon în care Saracens a arătat forță și a câștigat tot ce se putea.

Timișorenilor nu le rămâne decât să aștepte meciurile toamnei din grupele Challenge Cup dacă vor să vadă meciuri cu miză. Probabil că municipiul de pe Bega nu merită încă să primească găzduirea unei finale interne ori un meci al echipei naționale…

În schimb Baia Mare a fost aleasă pentru al treilea an drept gazdă a unei finale interene. Cea mai recentă a fost cea din 5 decembrie 2015 câștigată savuros de Saracens chiar în fața rivalei CSM Știința.

timisoara-saracens rugby

1 COMENTARIU

  1. …nu meritam nici macar transmiterea meciurilor de cupa,iar cel cu calvisano nu a fost transmis nici macar pe site-ul federatiei—rugbytv.roPoate ar fi mai bine sa participam in camp. Italian.

LĂSAȚI UN MESAJ