Shopping la mall, cu premii de Paşti

229

„De Paște, suntem împreună!” este laitmotivul campaniei de la Iulius Mall, la care pot participa toţi cei care fac shopping în valoare de minimum 150 de lei. Peste 10.000 de premii, printre care şi o sesiune de cumpărături în valoare de 10.000 de lei, sunt cadourile de care vor avea parte clienţii fideli, în perioada 15 – 30 aprilie 2016.

Zilnic, primii 625 de cumpărători sunt aşteptaţi la standul de premiere de la Centrul Info. Aici, vor fi invitaţi să aleagă oul de Paşte norocos, care va ascunde un cadou garantat, precum: vouchere de cumpărături, băuturi răcoritoare, sticle de vin, papioane fashion sau bilete la concertul Julio Iglesias.

Cei mai norocoși dintre ei pot ajunge în posesia unuia dintre marile premii, acordate prin tragere la sorți, sâmbătă, 30 aprilie: 10 telefoane Samsung S7 cu Gear View sau o sesiune de shopping mult visată, în valoare de 10.000 de lei, la brandurile preferate din Iulius Mall.

Pentru copii, Iulius Mall organizează un concurs, care le va pune în valoare creativitatea și le va da ocazia să câștige premii dulci, în Labirintul Iepurașului.

Decorațiuni de poveste și evenimente diverse vor întregi atmosfera zilelor premergătoare Sărbătorilor Pascale, la Iulius Mall Timișoara, vizitatorii având, astfel, ocazia de a petrece, împreună cu cei dragi, momente aparte.

LĂSAȚI UN MESAJ