Sfântul Valentin a vegheat asupra lor! Pățania teribilă prin care au trecut, azi-noapte, doi iubiți din Banat

503

Doi tineri din Reşita pot spune că, astă noapte, s-au născut a doua oară. Cei doi, un băiat și o fată de aproximativ 20 de ani, au plonjat cu un autoturism de la o înălțime de aproximativ 15 metri. Maşina a picat de pe strada G.A. Petculescu și a ajuns pe Strada Stâncilor. Totul s-a petrecut azi noapte, în apropiere deci de Ziua îndrăgostiților, celebrată pe 14 februarie. Cei doi tineri au plecat la o plimbare nocturnă când, la un moment dat, la intrarea pe Pasajul Nera, probabil din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului, iar mașina a urcat pe trotuar, a rupt o balustradă metalică după care s-a rostogolit pe o pantă foarte abruptă și s-a oprit pe o altă stradă cu roțile în sus.

Mai mult ca sigur că cei doi tineri purtau centuri de siguranță fiindcă altfel, având în vedere înălțimea de la care a căzut mașina, acum vorbeam de o tragedie. Mai mult chiar – cu tot șocul prin care cei doi au trecut, aceștia au ieșit singuri din mașină și s-au adăpostit în garajul lângă peretele căruia au aterizat cu mașină cu tot.

Locatara casei a ieșit imediat afară, s-a asigurat că nu sunt răniți și a sunat la 112. La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței care văzând ce s-a întâmplat, cu toată împotrivirea inițială a tinerilor, i-a transportat pe cei doi la UPU pentru un consult suplimentar. Din fericire, în afara șocului, cei doi nu au pățit mai nimic. Pot spune că s-au născut a doua oară având în vedere prin ce au trecut.

Pompierii militari au îndepărtat bornele de la bateria electrică a mașinii și au ajutat la repunerea ei pe roți, iar o platformă de intervenție a ridicat vehiculul și a eliberat zona. Autoturismul avariat era de fabricație recentă și era primit de tânăr ca și cadou de la părinții acestuia care sunt plecați în Austria la muncă. Din păcate, după evenimentul rutier de astă noapte, mașina mai este bună doar de piese de schimb și fier vechi.

Șoferul are 20 de ani, conduce de la 18 și nu a mai fost implicat în nici un accident rutier până în prezent.

sursa: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ