Serbia, tot mai căutată de turiști. Organizațiile de turism din țara vecină își prezintă ofertele în Banat. FOTO

589

Organizaţia de Turism a Serbiei împreună cu Organizaţiile de Turism din Zlatibor, Kopaonik, Veliko Gradište, Lucani şi Guca au revenit, din nou, în capitala Banatului, pentru a-şi prezenta oferta turistică a acestui sezon, timişorenilor şi nu numai.

Într-un proiect vizionar de prezentare a celor mai importante staţiuni turistice, ofertele de nerefuzat ale sârbilor se împletesc cu ospitalitatea, rafinamentul produselor culinare, cu muzica bună şi spectacolul dansului.

Festivalurile şi istoria acestor locuri de neuitat, tratamentele și posibilitățile numeroase de relaxare atât vara, cât şi iarna, turul mănăstirilor, parcurile naţionale, sporturile extreme, aventura, festivalurile, toate acestea le sunt puse la dispoziție turiștilor care ajung în Serbia.

Țara oamenilor cu inima caldă şi primitoare, Serbia se mândrește cu o natură divină, cu un înalt patrimoniu cultural-istoric și cu diversitate. Aceasta diversitate este reflectată în oraşe vibrante, festivaluri populare, staţiuni turistice cu hoteluri moderne, staţiuni şi complexe etno culturale, sate magice cu tradiţie culinară, oraşe nobiliare vechi cu arhitectură baroc sau neoclasică, situri arhitecturale, sate etno-culturale, muzee în aer liber, peşteri unice, obiective sacre şi, de ce nu, un vinurile unei podgorii din Vârşeţ sau un pescuit pe lacul din Guca.

Numărul turiştilor şi mai ales al românilor care ajung în țara vecină cu România creşte de la o zi la alta, Serbia fiind tot mai căutată şi mai vizitată an de an, dintre destinaţiile turistice fiind cea care a cunoscut cea mai mare creştere în turism din Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ