Cu biciclete pe malul Begăi, printre bălării-VIDEO

226

Întreţinerea malurilor canalului Bega pare o misiune prea grea pentru Primăria Timişoara. O demonstrează o postare pe Facebook a unui timişorean care, în plimbarea sa pe pista de pe malul râului, a dat de o adevărată junglă. Pista de abia se mai vede de buruienile care au năpădit-o.

În film se vede că vegetaţia a crescut exagerat şi nu a mai fost toaletată de multă vreme. Responsabilitatea aparţine autorităţilor locale, dar acestea sunt interesate doar de centrul oraşului, nu şi de periferie, acolo unde a fost făcută filmarea, în preajma Podului Modoş.

Postarea a iscat o adevărată dezbatere pe reţeuea de socializare.

„Păcat de investiții, în piste, bănci. Iară suntem în situația în care nu sunt în stare responsabilii să întrețină investiția comunității. Păcat”, a scris un timişorean.

„Pai „Domnu” Primar a facut pista, dar acum se asteapta ca bicicliștii sa o intretina! Asa ca rog frumos, participanții la plimbările cu bicicleta, să-și lege in spate o coasa :)) haideți sa punem si noi mana,ca „Domn” Primar e cu mainele in buzunare! Dar nu in buzunarele dumnealui, ci in ale noastre!!!!!”, spune un altul.

Pista de biciclete şi aleile de pe marginea Canalului Bega au fost realizate în cadrul proiectului de reabilitare a malurilor, proiect în valoare de 50 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ