Senatorul Nicu Fălcoi iese în stradă, cu birou cu tot…

206

Partidul apărut cu doi ani în urmă, cu ideea declarată încă din titulatură de a salva Bucureștiul și-a lărgit în timp scopul și a devenit Uniunea ce va salva România. În orice caz au pornit de a face politică în alt fel decât predecesorii lor care au evoluat pe scena politică.
Prin muncă de la persoanaă la persoană au reușit să concingă și să acceadă în parlament. Acolo unde fac treabă. Bună sau rea, rămâne să hotărască electoratul care i-a creditat dar și ceilalți alegători.

Tocmai în trendul auto-impus de a face jocul politic mai deosebit și cu alte metode, USR-iștii au găsit o nouă modalitate de a discuta cu cetățenii. Vor începe o campanie de audiențe publice în spațiul public devenit astfel o agoră de tip antic. Cine are ceva de spus sau de pus la cale treburile publice să le spună în public.

Senatorul Nicu Fălcoi pornește un demers pe care-l intitulează „Audiență în stradă”. Domnia sa crede că astfel va avea un contact mai direct și mai simplu cu cetățenii din municipiu și din județ ce au ceva de spus. A și depus deja o cerere la autoritățile municipale pentru a instala un cort în plin centru, în piața Operei. Aceasta se vrea a fi un adevărat birou parlamentar volant unde în zilele de vineri 13 octombrie între 13 și 18 să vine cine vrea cu probleme, nevoi, propuneri sau oricine ar vrea să i se audă vocea până la Parlamnet.

„În calitate de reprezentant al Timișului în Parlamentul României, consider că acest demers reprezintă o modalitate de a le oferi tuturor cetățenilor posibilitatea să semnaleze problemele cu care se confruntă, să își facă auzită vocea și să își exprime opiniile pe marginea unor subiecte de interes major” spune senatorul Fălcoi.

O cerere similară este depusă și la Lugoj unde ar urma o audiență similară cu o săptămână mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ