Semifinală de foc în Cupa Regelui pentru campioni

75

Finalistele Cupei Regelui se aleg la Cluj, la sfârșitul acestei săptămâni. SCM Timișoara Saracens – CSM București este una dintre semifinalele programate în inima Ardealului.

Lupta pentru primul trofeu al sezonului continuă în inima Ardealului, la Cluj. Federația Română de Rugby a stabilit ca municipiul de pe Someș să găzduiască ambele semifinale al Cupei Regelui, competiție începută în week-endul trecut și care se va încheia în 25 august, la București.

Regulamentul întrecerii prevede că meciurile din semifinale se vor disputa pe teren neutru și astfel Clujul a reprezentat cea mai bună alegere ca infrastructură sportivă pentru ambele semifinale. Arena aleasă este cea folosită de Universitatea, Iuliu Hațieganu.

Prima semifinală e programată sâmbătă dimineața, ora 11, între CSM Știința Baia Mare și Steaua București, în timp ce meciul doi – de altfel și cel care ne interesează – are loc dup-amiaza, de la ora 17, între campioana SCM Timișoara Saracens și CSM București. Niciunul dintre cele două jocuri nu este televizat, singura șansă de a vedea o reprezintă deplasarea la Cluj pentru suporterii celor 4 echipe.

Acest duel reprezintă primul test real pentru campioni în condițiile în care jocul de la Buzău nu le-a ridicat probleme. CSM-ul rămâne și în acest sezon echipa cea mai activă de pe piața transferurilor; la teamul condus de Eugen Apjock au sosit oameni cu experiență mare în Superligă ca Florin Vlaicu, Alexandru Gordaș, Florin Bărdașu sau Tangimana Fonovai – ultimul chiar din Ronaț – precum și doi internaționali germani de la Heidelberger: Schulte și Els.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.