Șef de post dintr-o comună din vestul țării, găsit cu vreo 278.145,36 lei în plus la avere!…

3315

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 278.145,36 Lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada exercitării funcției publice de către MARC FLORIN IULIAN, agent șef principal, șeful postului de poliție din Orăștioara de Sus, județul Hunedoara.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Alba Iulia, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către MARC FLORIN IULIAN.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. MARC FLORIN IULIAN a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ