Sebastian, un tânăr din vestul țării, a murit într-o tragedie cumplită! Și-a transmis ultimul drum pe Facebook

856

Sebastian Covăşdan (foto dreapta), un tânăr de 31 de ani cunoscut în lumea interlopă din Oradea, a murit, marţi seară, în urma unui grav accident la Londra.

Familia are nevoie de ajutor pentru a-i aduce trupul fără viață, acasă, pentru înmormântare.

„Familia lui nu are o stare financiară foarte bună şi ai lui au nevoie de bani, ca să poată să meargă să-l aducă acasă. Nu au nevoie de o sumă colosală, deoarece cei de la spital le-au spus că l-au trecut ca şi turist şi nu au nevie de bani pentru repatriere. Au nevoie doar de bani să poata merge, plus alte cheltuieli, la ambasadă. Sora lui are două fetiţe, stau în chirie şi doar soţul lucrează. Sora lui m-a rugat sa ma ocup, dacă pot, ea trebuie să meargă azi în Londra”, a declarat pentru ebihoreanul.ro, Isabella Ciocnadi, o apropiată a familiei.

Cei care doresc pot să facă orice donaţie contactând direct familia, pe Facebook, fie în contul RO72INGB0000999908266828, deschis la ING pe numele Ciocnadi Bernadett Isabella.

Culmea este că tânărul şi-a transmis ultima călătorie în direct pe Facebook (vezi video AICI). Filmarea a ajuns şi în posesia ziarului Bihoreanul , iar în ea se vede cum maşina în care sunt cei doi goneşte pe autostradă în noapte. Pe un fundal cu manele date la maxim, cei doi vorbeau ca şi cum ar fi fost băuţi, înjurând şi transmiţând diverse mesaje cu caracter obscen. „Covăşdan, stai la locul tău, mă”, se aude cum urlă şoferul.

„Du-te mai încet, te rog”, îi strigă tânărul, de pe scaunul din dreapta.

Accidentul s-a produs pe 8 octombrie, iar în urma impactului, devastator, şoferul, un român din Galaţi a murit pe loc, iar Covăşdan (foto dreapta) a fost dus la spital, unde a fost ţinut în viaţă doar de aparate. De altfel, cazul său a stârnit emulaţie în domeniul online.

Internauţii au făcut apel pe Facebook ca cei care îl cunosc să îi anunţe familia, pentru că era conectat la aparate.

Citește mai mult pe ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ