Se strică vremea de mâine! Care e prognoza meteo pentru Florii şi Paşti?

3468

În următoarele zile vremea va continua să se răcorească. Marți se înregistrau la prânz până la 13-14 grade. Vremea se va păstra în același registru toată săptămâna, cu cerul acoperit de nori și reprize de ploaie.

Precipitațiile vor fi prezente în majoritatea regiunilor în zilele următoare. Ploile prezente în partea de sud, sud-vest se vor extinde treptat în toată țara.

Mâine, aversele vor avea caracter moderat în partea de vest și sud vest a țării, precum și în zona de munte. Precipitațiile vor depăși 15-20 de litri pe metru pătrat și izolat chiar 30 de litri.

Joi și vineri deasupra țării noastre va ajunge un alt sistem noros, de data aceasta dinspre latitudini nordice și nord vestice și va aduce cu el o masă de aer rece, ceea ce va duce la transformarea ploilor în lapoviță și ninsoare, în zonele de munte, nu numai la altitudini foarte mari.

De asemenea, vor fi și intensificări ale vântului care vor amplifica senzația de frig, cu temperaturi care se vor încadra în ziua de vineri între 6 și 12 grade Celsius, la nivelul întregii țări.

Vremea se va încălzi duminică, când scad șansele de ploaie.

Și de Paști vremea se anunță frumoasă, meteorologii prognozând 15-20 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.