4 aprilie este ziua internațională a animalelor fără stăpân. Ce se organizează la Timişoara?

369

Asociația Patrocle alături de societatea Danyflor și Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest, invită iubitorii de artă și de animale să participe, marti, 4 aprilie, la vernisajul expoziției de fotografie „Singur nu esti singur !” a studenților anilor I, II și III ce are loc la salonul Vega al Societății Timișoara din incinta Bastionului Theresia.

Expoziția este însumarea ideilor de: Artă, Educație, Prezentare și Promovare.
Program expozițional :
04.04.2017 ora 17.00 – Deschiderea expozitiei în prezența formației Incanto Quartetto.
09.04.2017 Între 10-12 – Noi și cățeii – Ne jucăm, desenăm , colorăm cu și despre căței. Surprize cu Lorenzo Magicianul ce va surprinde plăcut asistența cu un program pentru copii între 5 și 12 ani.
11.04.2017 ora 16.00 Masă rotundă: studenți și profesori despre Arte plastice și vizuale cu și despre animale; 18.30 închiderea expoziției și premierea participanților.

Expoziția este deschisă de marți 04.04.2017 până marți 11.04.2017 între orele 12.00 – 18.00

Manifestarea a fost organizată ca un eveniment cu mai multe scopuri: Artă – Educație – Prezentare – Promovare.
Arta – pentru că fotografiile studenților s-au dovedit demne de a transmite mesaje destul de greu de exprimat altfel mesajele mute ale cățeilor din adăpostul Danyflor de deznădejde, uneori de nerăbdare și de speranță.
Educație – pentru că se povestește despre căței și se desenează împreună cu elevii claselor mici învățând astfel ce înseamnă un cățel al nimănui și cum trebuie să fie un stăpân responsabil.
Prezentare – pentru că uneori le este greu timișorenilor să ajungă la adăpost și pentru că nu se poate muta adapostul mai aproape de oraș, s-a încercat prin imagini să vină adăpostul în centrul orașului.
Promovare – din experiența anului trecut, când au fost licitate nu doar fotografiile studenților dar au fost revendicați spre adopție și protagoniștii acestor imagini. Așa că a fost un fel de adopție mai neobișnuită. Toți cățeii din cele 30 de imagini din 2016 și-au găsit stăpâni. Toți trag speranța că și anul acesta protagoniștii vor avea noroc!

adapost caini

LĂSAȚI UN MESAJ