0.1 C
Timișoara
joi 22 februarie 2024

Se redeschide, parțial, o importantă clinică medicală din Timișoara

Clinica de Dermatologie din Timișoara a fost închisă pentru pacienții non-COVID după ce a devenit spital suport pentru pacienți suspecți de infecție cu coronavirus.

Potrivit managerului de la Spitalul Municipal Timișoara, Daniel Malița, etajul al doilea al Clinicii de Dermatologie din Complexul Studențesc din Timișoara, rămâne dedicat pacienților suspecți de COVID.

“Am luat decizia să reducem zona respectivă de spitalizare pentru pacienți suspecți de COVID la un singur etaj, respectiv la etajul al doilea al clădirii unde vor funcționa în continuare cinci saloane, iar etajul al treilea unde vor fi nouă saloane însumând aproape 30 de paturi, va fi împreună cu Ambulatoriul care era pe strada Daliei în aceeași clădire, parter și etajul întâi, vor fi redeschise pacienților programabili cu diverse alte afecțiuni, conform ultimelor ordine de la Ministerul Sănătății”, spune Daniel Malița.

Managerul Spitalului Municipal Timișoara a declarat că au fost organizate circuite separate pentru ca nici pacienții, nici cadrele medicale și nici deșeurile care provin de pe două circuite să nu se intersecteze.

Sursa: www.radiotimisoara.ro

Alte subiecte :

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei. Fiecare leu reținut în București înseamnă un leu furat din orașului nostru. Semnează petiția....

Ritivoiu nu-l iartă pe Nica! Bătălia pe banii primarilor din Timiș se ascute | VIDEO

În ianuarie, prefectul Mihai Ritivoiu a atacat în contencios administrativ hotărârile privind repartizarea sumelor din fondul pus la dispozitia instituției si a celor defalcate...

Citește și :